Hvem stiller op for Radikale til Københavns kommunalvalg 2017

Lørdag den 19. november havde Københavns kommunes Radikale vælgerforening kommunalvalg opstillingsmøde, som kandidataspirant til kommunalvalget i 2017, var det udfordrende, inspirerende og skønt! Vi startede med 2 minutters opstillingstale til hver også rundt til bordene og endelige paneldebat og afstemning.

Jeg var indstillet af Nørrebro, hvor jeg boede fra ca. 1999 til 2002 og min søster boede fra 2000-2006 mens min mor arbejdede der i ca samme periode. Jeg har boet på Vesterbro i 5 år gennem de sidste 10, og bor nu på “det gamle” Islands Brygge. Min mor voksede op i Valby og min far på det ydre Østerbro, hvor min farmor også boede frem til omkring 2005. Min søster flyttede efter Nørrebro med sin mand og familie til Teglholmen i 2006. Så jeg føler mig knyttet på forskelig vis til mange dele af byen og glæder mig til at lære hele byen endnu at kende. Så nu er vi kandidat til Kommunalvalget i 2017. Tak for tilliden til de Radikale medlemmer i Københavns kommune! Nu skal vi ud til resten af Københavnerne gennem det næste år -og næste 4! Jeg er personligt rigtig glad for, at vi har 8 kvinder på listen og 10 mænd, at vi ikke alle er født i Danmark, at vi har forskellig seksuel observans, at vi ikke alle er 100% enige og ikke er 100% ens. Det som, der for mig er vigtigt, er at vi som parti har en organisation, der giver mulighed for alle.

Jeg glæder mig til vi skal samarbejde mere på tværs af Øresund med vores meningsfæller f.eks. som Niels Paarup Petersen i Malmø byråd. Det er vigtigt for mig at få genetableret København som en del af Øresundsregionen eller Greater Copenhagen. Så lad os Make Copenhagen Great Again :) Grænsekontrollen er en enorm barriere herfor.

Og jeg kunne blive ved, men følg med her på siden… Her er de københavnske medlemmer af Radikale Venstres valg af kandidater til opstillingslisten til valget til Borgerrepræsentationen:

Anna Mee Allerslev blev genvalgt som spidskandidat

Tommy Petersen

Mette Annelie Rasmussen

Randi Hjortholm

Mia Nyegaard
Hjemmeside: http://mianyegaard.dk

Henrik Nord

Christopher Røhl Andersen
wikipedia: https://da.wikipedia.org/wiki/Christopher_Røhl_Andersen

Karen Melchior
Hjemmeside: Her :)

André Just Vedgren

Hjemmeside

Asger Hagelund

Lartey Lawson

Hjemmeside:
LinkedIn
Facebook

Andreas Pourkamali

Søs Haugaard

Alina Protsyk

Jes Vissing Tiedemann
LinkedIn

Casper Karup Hedegaard

Anette Thaulow

Jens-Christian Bodilsen
Facebook

 

Klik for at aktivere deleknapperne. Beskytter dig mod hovsa overvågning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *